ЛОКАЦИЈА

УЛ. ЈНА 179 1230 ГОСТИВАР

ЈАВЕТЕ СЕ

+389 78 226 222

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА КАМИОНИ И ГРАДЕЖНА МЕХАНИЗАЦИЈА

Avatar

градежна механизација

Делови за градежни машини: багери, булдожери.
Avatar

Камиони

Резервни делови за сите товарни возила.
Avatar

автобуси

Резервни делови, масла и масти за сите марки на автобуси.

За Нас

Повеќе од 30 години стабилност во квалитетот и услугата градиме доверба кај постоечките и новите клиенти.

Сите делови се проверуваат и тестираат пред да се продадат. Кога нарачувате или купувате нешто кај нас, можете да бидете сигурни дека се работи за висококвалитетен производ, со соодветните гарантни рокови. Truck Parts Mercedes е секогаш подготвен да помогне.

Покрај комплетни делови за моторот и комплетни делови за глава на цилиндрите, во Truck Parts Mercedes можете да најдете и завртки за глава на цилиндер, како и обични лежишта, лежишта со големи краеви и главни лежишта. Асортиманот ги вклучува и сите други клипови, комплети на прстени на клип и облоги на цилиндрите. Испорачуваме и широк спектар на V-ремени, поли-V-ремени, ремени за заби, масла и масти.

Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
Avatar
ПОДГОТВЕТЕ ЈА ВАШАТА МАШИНА ДА ВИ СЛУЖИ НАЈДОЛГО ШТО МОЖЕ Контактирајте нѐ

ПРОИЗВОДИ НА ПОЗНАТИ БРЕНДОВИ

ШТО МОЖЕ ДА СЕ НАЈДЕ ВО НАШАТА ПРОДАВНИЦА

ШТО НУДИМЕ

ЗОШТО TRUCK PARTS MERCEDES?

Најдобар квалитет за конкуретна цена

Нашата заложба за квалитет значи производи и услуги во кои можете да имате доверба. А, тоа значи подобро време во возна состојба и подобар краен резултат по конкурентни цени.

Контактирајте нѐ

Нови залихи секојдневно

Кај нас секогаш можете да најдете тоа што ви треба за вашето возило. Резервни делови секогаш имаме на залиха.

Контактирајте нѐ

Гаранција и сервис гарантирани

Ви даваме гаранција за квалитет и истрајност. Нашиот сервис е секогаш тука за вас и ви стои на располагање во секое време.

Контактирајте нѐ

Галерија

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ | МАСЛО, ФИЛТРИ И ТЕЧНОСТИ | АКУМУЛАТОРИ

Мотор

 • Клипови
 • Лајнери
 • Вентили
 • Глави на цилиндри
 • Коленесто вратило
 • Дискови
 • Брегасти вратила
 • Пумпи за масло
 • Издувни колектори
 • Комплети за заптивки на моторот
 • Комплети за филтри
 • Монтажа на моторот

Систем за гориво

 • Единици за инјектори
 • Млазници за инјектори
 • Филтри за гориво
 • Цевки за гориво
 • Резервоари за гориво
 • Пумпи за напојување
 • Вентили за прелевање

Издувен систем

 • Стеги
 • Издувни колектори
 • Контролни цилиндри
 • Придушувачи
 • Издувни цевки
 • Флексибилни цевки

Систем за ладење

 • Пумпи за вода
 • Црева за радијатори
 • Резервоари за проширување
 • Радијатори
 • Интеркулери
 • Фановите
 • Затегнувачи на ремени
 • Термостати

Електричен систем

 • Фарови
 • Задни светилки
 • Трепкачи
 • Динамос
 • Стартер мотори
 • Прекинувачи
 • Релеи

Спојки и педали

 • Диск спојки
 • Кумплунг
 • Цилиндрични спојки
 • Комплети за спојка
 • Серво спојка
 • Спојка за црева
 • Алат за отпуштање
 • Лежишта за отпуштање

Suspension

 • Leaf Springs
 • Spring Bolt kits
 • Shock Absorbers
 • Rubber bearings
 • Stabilizers
 • V Stay Arms
 • Torque Rods
 • Repair Kits
 • Spring Saddles
 • Bushes
 • Anti Roll Bars
 • Brackets

Air brake system

 • Brake Valves
 • Air Dryers
 • Air Tank
 • Hose
 • Couplings
 • Pressure control Valves
 • Relay Valves
 • Solenoid Valves
 • Levelling Valves
 • Foot Brake Valves
 • Hand Brake Valves

Compressor

 • Complete Compressors
 • Crankshafts
 • Connection Rods
 • Pistons
 • Crancakes
 • Repair Kits
 • Gaskets
 • Gears
 • Flangers

Wheel brake & hub

 • Wheel Bolts
 • Wheel Bearings
 • Wheel Hubs
 • Shaft Seal Rings
 • Hub Covers
 • Nuts
 • Brake Discs
 • Brake Drums
 • Brake Pads
 • Brake Lining
 • Brake Shoes
 • Brake Chamber
 • Slack Adjuster

Caliper Repair Kits

 • Wabco Series
 • Knorr Series
 • Meritor Series
 • Z Cam Series
 • Haldex Series
 • Bpw Series
 • Iveco Series

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ ЗА КАМИОНИ И ГРАДЕЖНА МЕХАНИЗАЦИЈА

Контактирајте нѐ

Контакт

КАКО ДО НАС

АДРЕСА

ул. ЈНА 1791230 Гостивар

РАБОТНО ВРЕМЕ

Пон-Саб: 09:00 - 20:00
Нед: Затворено

ТЕЛЕФОН

+389 42 211 133

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молиме обидете се повторно
Вашата порака е испратена. Благодариме!